magento

Rhoon doet goede zaken in de beker

Toegevoegd op 2 december 2014 om 00:00 door Anco Euser
Whatsapp Facebook Twitter


Na lange tijd is onze reporter weer in de gelegenheid om een update te brengen van de soms wonderlijke prestaties van Rhoon H2. De eerste competitiehelft zit er inmiddels op en daarvan kunnen we zeggen dat dit zeer wisselvallig was. Zo werd er verloren van de nummer laatst (hun enige 3 punten) en werd er gelijk gespeeld tegen de titelverdediger. Het voetbal zit er veelal goed in. Zeker met de nieuwe mannen combineert Rhoon er lustig op los. Enkel aan de afwerking schort veel, alhoewel dit ook veelal toe te wijzen is aan pech! Want het lijkt wel alsof de keepers tegen Rhoon de wedstrijd van hun leven keepen.

De eerste bekerwedstrijd ging onnodig verloren. 3 minuten voor tijd schoot Cas Rhoon naar een verdiend punt, maar uiteindelijk werd toch met 5-3 verloren, waarbij aanvoerder Baarie woedend richting huis vertrok! De tweede wedstrijd vorige week werd na goed spel met 4-2 over de streep getrokken. Voor de derde opeenvolgende week betekende het een ontmoeting met OACN. Dit keer H2, waar we van verloren in de competitie. Dus Rhoon had duidelijk iets recht te zetten. We begonnen met een wisseltje, want App was ziek, Elastiek aan het werk en de langdurige gevelde Sluwe was ook nog niet fit genoeg.

Rhoon begon zoals iedere week direct met het creeren van kansen en lekker het balletje rondtikken. De nieuwe mannen van dit seizoen Martijn Ketting alias Cas en Floris de man medeverantwoordelijk voor het heilige gras in de Kuip. Dit komt het voetbal ten goede. Er werden vele kansen gecreeerd, maar op onverklaarbare wijze ging er geen bal in. OACN kwam amper in de buurt van keeper Baarie. Rhoon bleef vuren, waarbij iedereen mee deed, met uiteindelijk net voor rust resultaat, want via de kluts schoot Cas de 1-0 eindelijk binnen. Niet veel later was het rust.

Na rust een wat gewijzigd spelbeeld. Rhoon liet OACN komen en counterde er daarna rustig op los. Zo was het Floris die de 2-0 aantekenede na lekker combinatievoetbal door Ron, Fretch en El Torro. Kort daarna was het een diepe bal van Baarie richting El Torro die eindelijk binnenschoot. Rhoon bleef scherp verdedigen en Cas tekende met een prachtige actie waarbij zelfs een speler met een Panna werd gepasseerd voor de beslissende 4-0. Nu was het nog zaak voor keeper Baarie om voor het eerst sinds 2011 de 0 te houden. Dat leek heel lang te lukken maar een rare klutsbal zorgde voor de 4-1 en een heel geplaatst balletje voor de 4-2.

Al met al weer 3 punten en op naar de laatste ontmoeting met OACN, die nog zonder puntverlies in de competitie bovenaan staan, maar in de beker kan alles. Zeker als Rhoon de kansen af gaat maken, want dan duurt het niet lang voor de dubbele cijfers komen!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento