magento

Rhoon wint weer en klimt naar top 4

Toegevoegd op 24 maart 2015 om 00:00 door Anco Euser
Whatsapp Facebook Twitter


Rhoon doet de laatste weken goede zaken. Ondanks de vele afwezigen blijft het team veel punten pakken. In de eerste competitie helft werden maar 8 punten gepakt. Inmiddels is dat aantal al bijna verdrievoudigd met nog 3 wedstrijden te gaan. Sinds begin oktober werd voor de competitie alleen verloren van de koploper. Tegenstander HBSS is een echte angstgegner gebleken afgelopen twee seizoenen. Dit seizoen werd zowel voor de beker als in de competitie verloren. Maar bij winst zou Rhoon de 4de plaats overnemen van HBSS er stond dus veel op het spel en gelukkig hadden we een wissel.

Rhoon begon afwachtend en liet HBSS het spel maken in eerste instantie. De eerste goal werd toch door Rhoon gemaakt, maar deze werd ten onrechte niet goed gekeurd door de scheids. Niet de eerste keer dat Rhoon benadeeld wordt. Een ongelofelijk doelpunt, een zogeheten Janwoutersje zorgde voor de 0-1 voor HBSS. Rhoon nam hierna het spel over en tikte lekker rond. Het was twee keer App die de score in het voordeel van Rhoon bracht. Daarna was het App die Floris in stelling bracht en die tekende aan voor de 3-1 ruststand, want keeper Baarie hield zijn goal schoon.

Kort na rust kwam HBSS terug in de wedstrijd 3-2. Maar na een steekpas van ElTorro kon App zijn derde binnenschieten van de avond. Rhoon bleef goed spelen en was de betere ploeg. En ja als dan Fretch ook nog gaat scoren en er 5-2 van maakt, dan weet iedereen dat het niet meer fout kan gaan. Zijn seizoensproductie werd hiermee verdubbeld en hij had er zelfs nog een kunnen maken, maar naar eigen zeggen had hij zijn teennagels te kort geknipt. HBSS kwam nog wel terug tot 5-3 en begon daarna nog met een slotoffensief, maar Baarie hield zijn goal schoon en 30 seconde voor tijd counterde ElTorro en Floris naar de 6-3. Een mooi en verdiend resultaat en met nog 3 pittige potjes kan Rhoon nog een mooie eindklassering bewerkstelligen.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento