magento

Maleisische temperaturen doen Rhoon goed

Toegevoegd op 16 september 2014 om 00:00 door Anco Euser
Whatsapp Facebook Twitter


Maleisische temperaturen doen Rhoon goed
Na de ongelukkige 3-2 nederlaag van vorige week met maar 4 man en een leenkeeper, moest Rhoon op zoek naar de eerst punten tegen OACN 3. Vorig seizoen had Rhoon het hier nog vrij lastig mee. In de ochtend leek het nog dat we compleet waren, maar Sluwe had nog te veel last van zijn rug en Ron stond een week later nog met pech aan de kant van de weg. Gelukkig was Hilbert er net als vorige week om ons uit de brand te helpen. Dus met de van vakantie teruggekeerde en met een nog grotere bierbuik Baarie, de onnavolgbare Elastiek, de onvermoeibare Fretch, de immer kansen creërende App, een-twee Hilbert en El Torro begonnen we zowaar met een wissel aan de wedstrijd.

Rhoon begon rustig want naast dat de vakantiekilo's er nog aan zaten, had Baarie ook de temperatuur uit Maleisië meegenomen. Ondanks wat kleine kansjes was het een onmogelijke halve omhaal die Baarie verschalkte en Rhoon op 1-0 achter bracht. Niet heel veel later was het App die de gelijkmaker aantekende op aangeven van El Torro. Die kort daarna zelf de keeper omspeelde en de 1-2 binnen tikte. De immer opkomende Fretch stichtte veel gevaar voor de goal, maar dan vooral voor zichzelf. De WK heeft hem duidelijk geen goed gedaan. OACN bleef zoeken naar de gelijkmaker, maar Fretch wist ook zijn eigen doel schoon te houden samen met Elastiek en Baarie. Voor rust was het een diepe bal van Baarie die El Torro in de korte hoek binnenschoot. Ondanks de kansen bleef het daarbij en ging Rhoon met 1-3 rusten.

Er volgde strijd wie op de bank mocht blijven zitten, maar uiteindelijk kon Rhoon toch met 5 man starten aan de twee helft. Rhoon probeerde het balletje lekker in de ploeg te houden, wat niet altijd even goed ging. Het was App die uit een eigen actie de 1-4 binnen knalde. Dat was de zogenaamde genade klap, want Rhoon is het laatste kwartier niet meer in de problemen geraakt en creëerde zelfs lekker wat kansen voor Elastiek en Fretch. De mooiste goal was van Hilbert waarbij de bal vanaf de keeper via Elastiek, El Torro diep op App werd gespeeld en die legde af, waarna Hilbert binnenschoot. Doordat OACN de score toch wat wilde oppoetsen ontstond er aardig wat ruimte El Torro kon op aangeven van App eerst 1-6 maken en daarna op een diepe bal van Baarie de eindstand van 1-7!

Ondanks de hitte in Sporthal Rhoon zat het met het balgevoel wel goed. Er zijn vele kansen gecreëerd, waarbij als de scherpte aanwezig is, de score nog hoger had uitgepakt. Volgende week gaat Rhoon opnieuw aantreden tegen OACN en dan zal de conditie ook weer wat meer op peil zijn.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento