magento

Excelsoriaans voetbalspel zorgt voor 3 punten

Toegevoegd op 10 februari 2015 om 00:00 door Anco Euser
Whatsapp Facebook Twitter


Excelsoriaans voetbalspel zorgt voor 3 punten
Anders dan de bekerstand doet vermoeden is Rhoon de laatste weken lekker aan het ballen. Het vernieuwde team raakt volledig op elkaar ingespeeld. In de beker is van de top 3 in de laatste 10 seconde verloren. Een goed uitgangspunt voor de hervatting van de competitie.

De eerste wedstrijd tegen OACN H1, waar Rhoon al twee keer van verloor dit seizoen. Fretch had een avondje vrij genomen, Elastiek aan het werk en Ron zijn veerpont ging helaas niet, dus om tien uur stonden we met 1 wisseltje aan de start. Rhoon liet de fanatieke mannen van OACN het spel maken. Door de tactische aanpassingen van keeper Baarie, waarbij El Torro meer hangend speelt, zijn de tegenstanders zoekende en biedt dit ruimte voor de altijd punterende App en de man van gras Floor. Een mooie diepe bal van Baarie op App die deze natuurlijk inpunterde, bracht de 0-1 op het scorebord. Niet veel later was het een passje van Cas op Floor die lekker de 0-2 binnenschoot. OACN combineerde wel, maar kwam niet tot meer dan afstandsschoten door goed compact spel van Rhoon. Nog voor rust was het weer een puntertje van App op aangeven van Cas die de ruststand op 0-3 bepaalde.

Na een korte rust speelde Rhoon de bal lekker rond, dit tot irritatie van OACN, waardoor er aardig wat overtredingen werden gemaakt. Twee diepe ballen van Baarie zorgde ervoor dat weer App en daarna Floor voor de riante 0-5 voorsprong zorgde. Een rommelgoal bracht de 1-5 op het scorebord, waardoor Baarie helaas weer niet de 0 hield. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. De mooiste aanval van Rhoon moest nog komen. Nadat de bal achterin met een keer raken bij Cas kwam, startte App de diepte in. Een prachtige dieptepass volgde die weer werd afgepunterd door App. Een niet bestrafte overtreding, die de scheids wel had gezien, maar niet nodig vond om te fluiten, luidde de 2-6 in. Het slotakkoord was voor El Torro die toch maar een keertje naar voren ging en na een één-twee met App de eindstand van 2-7 binnenschoot.

Een mooi resultaat en vooral het Excelsoriaanse voetbalspel belooft veel voor de komende weken. Volgende week een keer geen nachtwedstrijd maar gewoon om half negen.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento